Webshop

Versatile Trui

Versatile trui te verkrijgen in verschillende kleuren (wit, lichtblauw, lichtgroen, donkergroen, donkergrijs, rood). Ook zijn er verschillende maten (s, m, l, xl). Geef in de winkelmand bij opmerkingen aan welke kleur trui je graag zou willen en in welke maat.  Lang Versatile logo op de mouw, rond Versatile logo op de borst.
€ 22,50

Versatile totebag

Deze totebag kan je gebruiken voor al je boodschappen of lessen en is natuurlijk ook vaak te herbruiken!
€ 6,75

Versatile waaier

Ga jij binnenkort naar een festival? Of heb je behoefte aan een beetje verkoeling zodra het warm wordt? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf nu is de Versatile waaier te koop! Zo kan jij in stijl rondlopen wanneer je behoefte hebt aan een beetje verkoeling en dit voor maar €3,93 per stuk! Zodra je je waaier hebt besteld kan je deze ophalen op de Versatilekamer in het Sjoerd...
€ 3,93

Versatile wijnglas

Goed nieuws voor de wijnliefhebbers: vanaf nu verkopen wij Versatile wijnglazen! Je wijntje zal nog lekkerder smaken uit dit Versatile wijnglas. Je kan bij je bestelling via codex aangeven hoeveel wijnglazen je wilt kopen. Als je ze hebt besteld en betaald, kan je ze komen ophalen op de Versatile kamer: Sjoerd Groenman Gebouw B2.07. Zorg dat ze van jou zijn en bestel ze snel!
€ 4,99